is ook zorg

Beter Worden: het zorgproces als ontwikkelproces!

Beter Worden is een concept dat artsen, psychosociale afdelingen en patiënten van een ziekenhuis uitdaagt om vanuit een ontwikkelperspectief naar het zorgproces te kijken.

Carehackers gezocht!

De zorg heeft hackers nodig. Of in elk geval: de mentaliteit van hackers. Want hackers zijn systeemspecialisten die door slimme en eigenwijze innovaties dingen verbeteren.

Is ook van jou! voor Carintreggeland

,

Zorginstelling Carintreggeland vroeg ons om begeleiding bij de tussentijdse evaluatie van het interne transitietraject. Dit traject behelste een verandering in de structuur en de cultuur van de organisatie.

SOCIALDESIGNFOR WICKEDPROBLEMS (SDFWP)

, ,

Wij hebben rijke ervaring met het betrekken van kunstenaars en ontwerpers bij allerhande taaie (beleids-)vraagstukken. In het geval van sociaal-maatschappelijke vraagstukken wordt er gesproken over social design. We zien in toenemend mate dat social designers

‘Het Museum Van Dingen Die Er Niet Toe Doen’ voor de Twentsche Zorgcentra

Soms doen de dingen die er niet toe doen er juist heel veel toe. De Twentsche Zorgcentra stonden in 2013 aan de vooravond van belangrijke veranderingen. Te midden van veel onrust over alle wijzigingen in